Centrale termice in condensatie 2019

22 februarie 2019 Bucurestii Vechi Si Noi Actualitate
valtherm top centrale termice

3 top centrale termice in condensatie 2019

In 2019  in domeniul centralelor termice trebuie sa tineti cont de trei atribute: eficienta, robustete, uzabilitate si ecologie. Aceasta pentru ca odata cu obligativitatea normelor ErP, pe piata s-au comercializat sisteme progresiv mai performante, cu randament sporit care aduce economie la combustibilul gazos de pana la 35% cand sunt utilizate in condensare.

Cum sistemele ingineresti germane sunt cunoscute pentru calitatea superioara, Valtherm.ro recomanda centrale termice cu condensare Vaillant si Viessmann.

Caracteristicile centralelor termice de top in 2019

Centralele termice actuale, care acopera nevoile de incalzire ale utilizatorului modern de sisteme termice, raspund nevoii de confort termic si in prepaprea apei calde, sunt economice  si sunt prevazute cu functii de confort si maxima flexibilitate in utilizare.

Dupa ce ati stabilit puterea termica necesara pentru sistemul dvs. de incalzire analizati urmatoarele caracteristici, cand doriti sa cumparati o centrala termica in anul de gratie 2019:

 centrale termice in condensare valtherm

Top 3 centrale termice in condensare in 2019 recomandate de Valtherm.ro

Intrucat Valtherm.ro vinde doar centrale termice marcile Vaillant si Viessmann, in continuare va furnizam topul modelelor in condensare pe care le recomandam si care sunt populare intre clientii nostri.

Centrale termice Vaillant – gama Green IQ Exclusive

Centralele termice Vaillant din gama Green IQ Exclusive sunt dintre cele mai evoluate, economice si ecologice sisteme de incalzire comercializate la ora actuala pe piata. In afara preocuparii pentru randament crescut vs consum scazut de combustibil, producatorii au proiectat centralele proiectate pentru o utilizare simpla.

Centralele Vaillant Green IQ sunt prevazute cu schimbator de caldura ExtraCondens pentru eficienta termica sporita si  cresterea cu 8% in producerea apei calde menajere. In plus, gama Vaillant Green IQ este un sistem de incalzire pentru acest mileniu: proiectat pentru conectivitate la Internet si Ecologic.

Centrale termice Viessmann Vitodens

Centralele termice Viessmann Vitodens ( 050 W, 100W, 111 W 200W ) sunt sisteme de incalzire fiabile si eficiente, datorita schimbatorului de caldura robust din otel inox si a arzatorului performant si rezistent, matriX . Compacte si simplu de admnistrat prin afisajul modern si prietenos, centralele termice Viessmann din gama Vitodens sunt utile in furnizarea caldurii in apartament, case, vile si spatii de dimensiuni mari.

 centrale termice Viessmann vitodens

Un alt argument pro centrale Viessmann este pretul competitiv raportat la calitate.

Centrale Vaillant EcoTec (Pure si Plus)

Centralele termice Vaillant EcoTec Pure si Plus, acoperind o plaja de capacitate termica intre 21 kW si 120 kW ( prin cascadare se poate atinge maximul de putere de 720 kW pentru spatii foarte mari) sunt eficiente si practice pentru incalzirea oricarui tip de spatiu. Functionand in condensare, atingand eficienta de pana 108 % si cu functii pentru siguranta centralei si a proprietarului, centralele termice Vaillant  EcoTec reprezinta o optiune viabila pentru oricine cauta un sistem de incalzire de incredere.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign