Teatrul Dramaturgilor Români își face debutul la Gala Premiilor UNITER

23 februarie 2019 Andrei Slavuteanul Evenimente

Cel mai nou teatru bucureștean, Teatrul Dramaturgilor Români, are onoarea de a fi prezent pentru prima dată la Gala Premiilor UNITER, ediția a XXVII-a, odată cu nominalizarea BLANCĂI DOBA în secțiunea „debut” pentru rolul Teo din spectacolul FATA MORGANA de Dumitru Solomon, direcția de scenă Victor Ioan Frunză. Echipa Teatrului Dramaturgilor Români o felicită și o susține pe actrița Blanca Doba.

Publicul bucureștean se poate bucura de spectacolul FATA MORGANA achiziționând bilete la reprezentațiile programate în datele de 9, 10 și 30 martie. Spectacolele din 28 și 29 martie sunt SOLD-OUT!

Biletele pot fi rezervate la 0756 021 106, achiziționate pe www.bilet.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței nr. 64-66.

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign