Ce bine îi stă lui Lascăr Catargiu printre campaniile Sputnik!

17 martie 2019 Dumitru Alexandru Filimon Bucurestii noi

Ce bine îi stă lui Lascăr Catargiu printre campaniile Sputnik! Nu aveți cum să nu observați acest lucru când mergeți pe acest bulevard pe lânga Centrul Rus de Știință și Cultură la București (detalii: http://rou.rs.gov.ru/ro/announcements )care a pregătit pentru publicul bucureștean o serie de bannere cu figuri ilustre ale istoriei ruse. Tolstoi, Gogol, Dostoievski sunt primii care îți ies în față. Măcar de ar fi fost așa!

Din păcate, pe bulevardul Lascăr Catargiu, fost prim ministru și lider conservator de marcă, se află astfel de tablouri cu fețe necunoscute publicului român. Nu știm în ce măsură această campanie ce poartă amprenta Sputnik este mai bună decât una cu Tolstoi, Gogol, Dostoievski, însă știm că nu-și are locul pe acest bulevard ce a însemnat foarte mult pentru istoria românilor și pentru istoria bucureștenilor. Până vor sesiza și guvernanții noștri această problemă vă invităm să vedeți cât de bine îi stă lui Lascăr Catargiu printre campaniile Sputnik.

Responsabil – Centrul Rus de Știință și Cultură la București.

Să ne amintim: ”Davai ceas davai palton”

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign