La cofetărie în presa vremii

10 iunie 2019 The Hungry Mole Bucurestii vechi

Dragii moșului, nu-i așa c-am uitat ce bunătăți se făceau la cofetărie odinioară – cu pricepere și rafinament?

Ia să citim, dintr-o reclamă a cofetăriei „Scala” de acum fix juma’ de veac, cam după ce ne lingeam deștele:

Parfeuri, casate, bomboane fine, rulouri cu cremă, ștrudele și trigoane cu brînză de vacă, ștrudele cu caise, plăcinte cu mere, torte cu cremă de nuci (Alcază), pateuri cu brînză și cu carne, batons salés, langues de chat, mille feuilles, pai parmezan, pișcoturi, fursecuri, vol au vent (de umplut cu ciuperci), scoici, coji indiene, coji meringue, tarte linzer, blaturi de tort, țigarete, frișcă…

Cofetăria, deschisă pînă la miezul nopții.

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign