Piața Sudului din Sectorul 4 a fost demolată!

07 iulie 2019 Andrei Slavuteanul Bucurestii noi
Sursa FOTO: Mircea Apostolescu

Primăria Sectorului 4 a finalizat acțiunile de demolare a Pieței Sudului.

În locul acesteia, va fi construit un complex agro-alimentar ultra-modern și un parc de 10.000 de metri patrați.

Parte integrantă a unui amplu proiect de modernizare a zonei Piața Sudului, ce cuprinde construcția unei noi piețe agro-alimentare, a unei parcări P+2 precum și lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, de fluidizare a traficului, de regenerare urbană, parcul va fi amenajat chiar în “inima” Sectorului 4, în zona delimitată de Strada Nițu Vasile, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Berceni și de Complexul agro-alimentar Big Berceni.

Primăria promite locuitorilor o oază de verdeață care se va întinde pe o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Potrivit unui comunicat de presă, Primăria Sectorului 4 îi asigură pe locuitori că lucrările vor începe în aproximativ două luni și vor fi gata până la finalul anului, odată cu finalizarea construcției noului complex agro-alimentar de la Piața Sudului.

Pentru amenajarea parcului, Primăria Sectorului 4 a luat o serie de măsuri speciale. Astfel, au fost expropriați 5.000 de metri patrați aflați în proximitatea complexului agro-alimentar Piața Sudului și apartinând unui agent economic.

În urmă cu o săptămână a început dezafectarea chioșcurilor și a tarabelor comercianților ambulanți care își desfășurau activitatea pe domeniul public contra legii și încurajau infracționalitatea în zonă.

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign