Anticariat-Carti.com cumpara carti din Bucuresti si zonele limitrofe

09 august 2019 Andrei Slavuteanul A-mestecate, Bucurestii noi
antiariat - cumpar carti

 

 

Anticariat-Carti.com este o firma infiintata din dragoste pentru carti. Obiectul de activitate se concretizeaza in achizitionarea cartilor noi si vechi, indiferent din categoria din care fac parte. Echipa anticariatului publica frecvent anunturi de tipul “cumpar carti din Bucuresti”, in mod responsabil insa, astfel de anunturi fiind cat se poate de reale si adresandu-se unui public larg. In primul rand, printr-un astfel de anunt se urmareste suplimentarea stocului de carte existent, iar in al doilea rand, acesta are ca efect conturarea unei solutii optime pentru cei care detin volume de carti pe care sunt constienti ca nu le vor mai reciti niciodata. 

 

Clientii Anticariat-Carti

 

Clientii pot fi persoane fizice care detin biblioteci cu cateva mii de volume, sau doar cu cateva zeci de carti, dupa cum pot fi si persoane juridice.

 

In ideea in care multi nu doresc sa mai detina biblioteci intregi de carti, iau decizia de a vinde toate cartile pe care stiu ca nu le va mai citi nimeni. Contactarea anticariatului de catre cei care isi doresc sa raspunda anuntului “cumpar carti vechi” este o solutie confortabila, profitabila si optima. 

 

Chiar daca se pot gasi variante,  niciuna nu poate fi materializata intr-o tranzactie atat de buna pentru vanzator, precum cea incheiata cu anticariatul. Pietele, site-urile de anunturi, targurile, sunt locuri in care se pot vinde cateva carti pe luna, insa niciodata cateva sute de volume intr-un timp scurt. 

 

Pe de alta parte, clientii anticariatului pot fi si persoane juridice – biblioteci sau institutii carora nu le mai sunt necesare anumite carti sau se desfiinteaza. 

Etapele colaborarii cu Anticariat-Carti

 

Pot intra in discutie cateva etape general valabile:

 

Avantajele clientilor Anticariat-Carti

 

Desi sunt numeroase, cele mai importante avantaje pe care le asigura Anticariat-Carti.com sunt:

 

Anticariatul are experienta necesara in acest domeniu atat de atractiv, in care suprematia o are cartea tiparita. Politica firmei a determinat cresterea rapida a numarului de clienti si castigarea notorietatii intr-un domeniu in care seriozitatea primeaza. 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign