Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

În general Izvorul avea clădiri ceva mai înalte decît cartierele Uranus și Antim

01 august 2019 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii vechi

Este probabil prima imagine din cartierul Izvor pe care noi, cei care au prins numai parcul omonim, au văzut-o vreodată. Regimul de înălțime al clădirilor e impresionant! În general Izvorul avea clădiri ceva mai înalte decît cartierele Uranus și Antim, fiind și puțin mai tînăr decît ele. Pe de altă parte, în imagine apare însăși strada Izvor, artera principală a cartierului. Pe clădirile impozante din dreapta, de pildă, le-am văzut și în imagini luate de la multe străzi distanță: acoperișul lor completa conturul urban situat în depărtare, al orizontului bucureștean.

(foto: Dan Vartanian)

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign