Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/bucurest/public_html/wp-content/themes/bucurestii-v2/single.php on line 17

Un colţ din str. Bateriilor pe care nu l-am mai întâlnit nicăieri până acum!

18 noiembrie 2019 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii vechi

Un colţ din str. Bateriilor pe care nu l-am mai întâlnit nicăieri până acum! Vila de la nr. 35, de un neoromânesc sobru, era amplasată în vecinătatea bisericii Alba Postăvari, între căminul Liceului de Informatică (Bateriilor 48) şi intersecţia cu str. Logofăt Nestor, de care am tot vorbit săptămâna aceasta.
În partea dreaptă, se poate vedea parţial imobilul de la nr. 39A, în dreptul căruia strada cotea 90 de grade la stânga, spre biserică şi spre Cazărmii.

Mulţumim pentru fotografie doamnei Mirela Bianca Horn, care a locuit în acest imobil. Vor urma şi alte imagini din zonă.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign