Acum 30 ani,nu vorbim de ce a fost inainte de revolutie,eram printre putinele tari,unde aveam trenuri foarte multe.Peste 5000-7000 de trenuri circulau zilnic prin tara

16 ianuarie 2020 Andrei Slavuteanul Istorie
Acum 30 ani,nu vorbim de ce a fost inainte de revolutie,eram printre putinele tari,unde aveam trenuri foarte multe.Peste 5000-7000 de trenuri circulau zilnic prin tara.Erau legaturi la fiecare tren.Erau trenuri personale de distante lungi de parcurs.Acum un om amarat,nu isi permite sa mearga cu IR de la Timisoara la Bucuresti.Ca sa mergi cu regio de la Timisoara la Bucuresti faci fix 48 ore.Dupa 30 ani,CFR u alungat calatorii la firmele de microbuze,facandui mari.Au mai facut o boacana,desfintand Electroputere Craiova ,iar acum SCRL Brasov.Oare pana unde mai merge nesimtirea asta?
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign