Program de autocunoastere si dezvoltare personala pentru adolescenti

20 ianuarie 2020 Andrei Slavuteanul Evenimente, Semnalari Culturale
dezvoltare personala meditatie mindfulness pentru adolescenti

De la ”lasă-mă în pace” la ”hai să comunicăm”!

” Nimic nu m-a facut sa ma simt mai bine decat atunci cand fata de langa mine a strigat, uimindu-ne pe toti : Si eu la fel!! Atunci abia am inteles ca nu sunt singura. Ca si altii simt la fel. Iar asta este minunat.„- o Adolescenta din cadrul unuia dintre grupuri.

Am cunoscut atat de multi adolescenti ce pareau intr-un razboi permanent si invizibil nu doar cu parintii, ci cu intreaga lume- a lor personala, interna dar si cu cea exterioara. Am cunoscut adolescenti tristi, chinuiti de insomnii, am acunoscut adolescenti cu stima de sine atat de scazuta incat nu simteau ca mai conteaza. Am cunoscut adolescenti creativi, adolescenti inteligenti, profunzi si maturi, adolescenti hotarati si determinati. Am cunoscut foarte multi adolescenti si i-am respectat pe toti- pentru curaj, pentru rebeliune, pentru frumusetea sufletelor. Si astfel, i-am sprijinit si i-am indrumat cum am stiut eu mai bine pentru a se intelege, pentru a se accepta atunci cand parea ca nimeni altcineva nu este dispus sa o faca, pentru a-si regasi drumul sau poate a-l schimba complet insa doar pentru a fi in concordanta cu sinele lor.

program de autocunoastere si dezvoltare personala pentru adolescenti

De ce acest program de dezvoltare personala si autocunoastere pentru adolescenti?

Noi adultii uitam. Sau poate doar nu mai vrem sa ne amintim cum eram, ce ne framanta la varsta lor, a adolescentilor. „Erau alte vremuri”, ” Pe vremea mea nu exista sa faci asa ceva” etc etc.

Insa voi, cei care treceti acum prin adolescenta, simtiti altfel, intelegeti altfel, vedeti lumea altfel. Si e normal sa fie asa. Va puneti intrebari la care poate adultii nu au raspunsuri sau simtiti lucruri pe care nu le puteti explica- emotii foarte intense, iubiri secrete, planuri ce nu pot fi impartasite.

Sunt alte vremuri? Evident. Insa haideti ca impreuna sa le intelegem mai bine, haideti sa aflam cum vad si alti tineri lucrurile, ce solutii au ei, cum simt ei tristetea sau singuratatea sau alienarea sau lupta cu ceilalti. Haideti sa simtim impreuna, sa gasim solutii pentru fiecare, sa regasim speranta si sa transformam tot ce altii cred ca e gresit in opere de arta, in crampeie de viata, in bucati de speranta si de fericire.

Cum se desfasoara programul?

  1. Intalniri de grup cu adolescentii saptamanale- 2 ore/sedinta
  2. Intalniri individuale cu adolescentii 1ora/2 sapt
  3. Intalniri individuale cu parintii adolescentilor 2 ore/2 sapt

Când?

În fiecare sâmbătă începând cu ora 12.30.

Investiția ta

De ce sa va inscrieti?

Impreuna gasim calea acceptarii, dezvoltarii echilibrate si a  unor relatii armonioase pentru adolescenti.

Unde vă înscrieti?

Completati formularul din website

https://www.aidaivan.ro/de-la-lasa-ma-in-pace-la-hai-sa-comunicam-pentru-adolescenti/

sau telefonic la  0720 918 560.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign