Victor Rebengiuc: “E asa de grea actoria ca abia o duc!”

10 februarie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi Istorie

In interviul acordat in exclusivitate pentru “Lumea Pro Cinema”, emisiune difuzata duminica, 23 martie, de la ora 13:45, Victor Rebengiuc vorbeste despre marele sau vis. 

Se pregatea sa devina “technician electrotehnic, specialist in transformatoare electrice” si a ajuns actor din intamplare. “Ma, tu ar trebui sa te faci actor!”, i-a spus directorul scolii tehnice la care invata pe atunci tanarul de 17 ani. “Am intrat ultimul sau penultimul pe lista la facultate si a fost bine”, isi aminteste actorul. Iar astazi, la 87 de ani, dupa o viata dedicata celei de-a saptea arte, Victor Rebengiuc unul dintre cei mai respectati si apreciati actori din Romania, are un singur regret: ca nu poate fi mai bun decat este.

“Am visat sa ajung la stadiul de mare actor. In momentul de fata nu pot sa ma consider un mare actor. Sunt doar un actor care aspira  sa devina un mare  actor”, spune Victor Rebengiuc. Desi mai in gluma, mai in serios, actorul recunoaste ca “E asa de grea actoria ca abia o duc… Ma dor salele!”, aceasta se intampla pentru ca este foarte aspru cu el si inca sunt lucruri pe care si le reproseaza in interpretare. Insa, spune actorul, “n-o sa apuc momentul in care sa nu mai am ce sa-mi reprosez!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign