Business Center The President găzduiește restaurantul preGATITI: Un nou local deschis în centrul Bucureștiului

06 martie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente

Business Center The President găzduiește restaurantul preGATITI:

Un nou local deschis în centrul Bucureștiului

Luni, 2 martie, începând cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaurantului cu autoservire preGATITI, în centrul Bucureștiului. Localul este situat în cadrul centrului de afaceri ”Business Center The President”, un ansamblu imobiliar construit pe bulevardul Dacia nr. 169 (colț cu strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor) de antreprenorul Corin Romanescu, proprietar și manager al Centrului de Evenimente The President. Centrul de afaceri cuprinde spații destinate exclusiv închirierii, primele companii cu care s-au încheiat contracte de afaceri fiind dm drogerie markt și TED’S COFFEE CO.

Localul preGATITI este situat la parterul clădirii de 5 etaje și ocupă o suprafață de 125 mp., cu cale de acces pentru clienți din bulevardul Dacia și o capacitate totală de 50 de locuri la masă. Evenimentul de lansare a localului a avut loc în restaurant, pe 2 martie, între orele 10.00- 17.00.

 

Amenajat într-un stil nou, modernist, noul local combină elementele de decor cu tendință vintage cu mobilierul modern, înscriindu-se pe linia urmată de restaurantele cu autoservire deschise în perioada 2019-2020, cu accent pe funcționalitate și relația dintre oameni. Localul oferă încăperi luminoase, mese lungi și scaune înalte potrivite pentru angajații care își doresc să ia masa în grup.

 

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafață construită desfășurată de aproape 5000 mp., dispusă pe 8 niveluri (2S+P+5E). Clădirea cuprinde 4 zone: subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri, baza clădirii cu 3 spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp., cele 5 etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2850 mp. și peste 100 mp. spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior.

 

”Deschizând un nou local în cadrul centrului nostru de afaceri, ne străduim să venim în sprijinul angajaților tuturor companiilor din cadrul Business Center The President și nu numai, oferindu-le mâncăruri gustoase, preGATITE într-un spațiu modern, amenajat ca să raspundă tuturor cerințelor legislației din sectorul HORECA. Designul modern al clădirii noastre se potrivește perfect cu afacerile moderne, aflate în plină dezvoltare, pe care le găzduiește. Iar un restaurant este un ”must have” al oricărei clădiri de birouri care se respectă, de aceea parteneriatul cu preGATITI vine pe linia de business inițiată de Business Center The President pentru dezvoltarea acestei zone încărcate de poezie și atmosferă”,  a declarat Corin Romanescu, proprietar și dezvoltator Business Center The President.

 

Restaurantul cu autoservire preGATITI este o apariție inedită pe piața HORECA din capitală. Prin denumire și logo, restaurantul nostru încearcă să se diferențieze de ceea ce există în prezent pe piața restaurantelor de profil: preGATITI se scrie fără diacritice, creând atât o analogie cu termenul românesc PREGĂTIȚI (cu mâncăruri gustoase, potrivite pentru a fi savurate rapid, în pauza de prânz), cât și cu Italia (în stilul limbii italiene este realizată transcrierea siglei), deoarece preparatele italiene ocupă un loc de cinste în meniul restaurantului. Însă, indiferent de felul în care va fi pronunțată ori scrisă sigla noastră, ne asigurăm că vom oferi clienților cele mai gustoase preparate, preGATITE într-un spațiu amenajat cu cele mai noi și mai moderne echipamente. Și îi invităm pe toți cei ce doresc să se bucure de o masă gustoasă, să ne viziteze zilnic, de luni până vineri!”, a declarat Marius Moise, proprietar restaurant preGATITI.

 

 

Despre Business Center The President

 

The Business Center The President este un spațiu de afaceri construit în perioada 2018-2019 de Corin Romanescu, un antreprenor cu peste 20 de ani experiență de leadership.

 

Spațiile Business Center The President sunt potrivite pentru restaurante și terase, birouri și săli de conferință, magazine și panouri Outdoor și Indoor, compania preconizând o cifră de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de închiriere.

 

Dotările clădirii cuprind finisaje și instalații clasa A, tâmplărie Schüco, geamuri 4 seasons, fațadă ventilată cu plăci de ceramică/ marmură, sistem integrat de climatizare, control video, sistem card acces, internet Wi-Fi, două ascensoare (auto și de persoane), grupuri sanitare, chicinete și spații tehnice la fiecare etaj.

 

Manager & Proprietar al Centrului de Evenimente The President și Business Center The President, Corin Romanescu este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane. În ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership și programe de CSR, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, precum: Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, programul educațional ”Sănătate prin aqua gym”, programul cultural ”Vinum Et Carmina, programul educațional ”Toamna se numără… nunțile”.

Contact și detalii suplimentare:

Email: corin-romanescu@business-center-the-president.ro

Email2: pr@business-center-the-president.ro

Website: www.business-center-the-president.ro

Website: www.corin-romanescu.ro

 

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign