Ce sunt si cand sunt indicate creditele rapide nebancare

19 martie 2020 Andrei Slavuteanul A-mestecate, Bucurestii noi
credit rapid

Creditele rapide nebancare sunt o modalitate mai lejeră de creditare adresată persoanelor care au nevoie de o sursă rapidă de finanțare, pe termen scurt. Instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt instituții de creditare care oferă creditare pentru nevoi personale în condiții mult mai lejere decât cele oferite de bănci.

 

Fiind mult mai precaute, băncile fac, de obicei, foarte multe verificări și analiza dosarului tău pentru un credit se poate prelungi dincolo de termenul de urgență pe care îl ai tu. Se întâmplă acest lucru pentru că băncile nu pot să își asume prea multe riscuri și pentru a putea oferi credite cu dobânzi mici. 

Sunt situații în care nu poți să îți permiți luxul de a analiza oferte diferite de creditare de la cât mai multe bănci de pe piață. Sunt situații limită în care niciunul dintre noi nu și-ar dori să se afle. Sunt cazuri în care avem nevoie de o sumă de bani foarte repede, pe un termen scurt, pentru a rezolva o problemă foarte apăsătoare și care nu suportă amânare. Tocmai de aceea, trebuie să existe și soluții mai rapide, prin care să putem avea acces la sume de bani. Iar aceste instituții financiare nebancare au reușit să găsească o soluție, care îi expune la riscuri mai mari, însă pentru a combate aceste riscuri, și dobânzile sunt mai mari decât cele oferite de bănci.

Unele astfel de instituții, cum este Simplu Credit, oferă acest tip de credite doar cu buletinul și poți afla mai multe pe blogul Simplu Credit, care a oferit această variantă foarte simplă de creditare, fiind primul și printre singurele instituții care au putut oferi acest serviciu în anul 2017. Acum, bineînțeles, sunt mai multe instituții care pot oferi astfel de servicii, însă nu toate aleg să facă acest lucru, din cauza riscului ridicat la care se expun. 

Cum se poate contracta un credit cu buletinul? Foarte simplu. Orice persoană care are nevoie de un împrumut rapid, trebuie să completeze un simplu formular pe site-ul https://www.simplucredit.ro, iar la foarte scurt timp va fi contactată de un reprezentant al instituției pentru a primi toate informațiile de care are nevoie pentru a înțelege cât mai bine care sunt drepturile și obligațiile sale. După confirmarea detaliilor și stabilirea termenilor, se semnează contractul de creditare iar banii vor ajunge în contul persoanei respective în cel mai scurt timp. 

Este atât de simplu. Iar aceste credite se pot folosi pentru orice aveți nevoie. Fie o urgență medicală, fie pentru plata studiilor sau chiar pentru plata unei vacanțe de care urmează să vă bucurați sau de care aveți nevoie chiar acum, pentru a vă elibera de stresul acumulat. Iar acestea sunt doar câteva exemple de motive pentru care cineva poate avea nevoie de un credit rapid. Sunt multe alte situații neprevăzute în care persoanele pot fi nevoiți să apeleze la un astfel de împrumut. Totul e ca fiecare persoană să știe că există această variantă la care poate apela ori de câte ori este nevoie, în special pentru că la Simplu Credit clienții care își respectă termenele de plată primesc o reducere de 25% la dobânda pentru următorul credit.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign