Hai să ne-ntâlnim seara, la un curs! 1+ 1 Gratis la cursuri de actorie, scenaristică, diplomație și design

30 martie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
reduceri cursuri online

Chiar dacă stai în casă, continuă să acumulezi experiențe și amintiri frumoase cu cei dragi. Din 1 aprilie, dă-ți întâlnire la cursurile Fundației Calea Victoriei cu un prieten sau altă persoană dragă, care se află acum departe de tine.

Poate fi din București, alt oraș din România sau Europa. Dacă vă leagă pasiunea pentru un subiect: design, istorie, spiritualitate, fotografie, istoria artei, folclor, stil vestimentar, diplomație sau dezvoltare personală, fă-i o bucurie și împarte cu el un curs live, interactiv, care te ajută să:

Tot cu ajutorul cursurilor online, fie că ești din Cluj, Timișoara, Iași, Brașov etc., îți formezi skilluri esențiale, ca să-ți duci cariera mai departe și să te adaptezi mai ușor schimbărilor.

Uite cum faci. Te înscrii la cursul care-ți place din programul lunii aprilie. Plătești integral taxa de participare, trimiți pe contact@victoriei.ro confirmarea plății și spui că vrei să participi la curs împreună cu un prieten.

Amândoi veți primi pe mail acces la curs și vă veți bucura împreună de această experiență. Practic, plătești un loc, dar ai acces la două. Promoția e valabilă în perioada 1-7 aprilie.

Programul cursurilor online: 

 

 

 

 

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign