Tot ce se vede aici a dispărut.

19 martie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi

Demolările din strada Avram Goldfaden (fostă col. Orero), segmentul de început, dinspre calea Văcăreşti. În centru se vede casa de la nr. 6A, în care a locuit familia pictorului Casian Labin. Imediat la stânga, în plin proces de demolare era casa vagon de la nr. 8, iar în extremitatea stângă a pozei, imobilul cu etaj de la nr. 8A, aflat aproape de intersecţia cu str. Olteni, aştepta aceeaşi soartă… La dreapta, în depărtare, dincolo de copaci, se întrezăresc faţadele clădirilor din str. Pitagora.
Cu toate că, în imagine, fusese curăţată doar zona din prim-plan (relativ actualul amplasament al Tribunalului Bucureşti / magazinului Junior), tot ce se vede aici a dispărut.
De atunci şi până acum nu mult timp, acest teren a fost liber de construcţii, iar astăzi se înalţă noua clădire de birouri de pe colţul intersecţiei bulevardelor Unirii cu Mircea Vodă.

foto: Dan Pineta

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign