Imaginea a fost realizată în 1981, evacuarea clădirii începând în vara anului 1982, imediat după încheierea anului şcolar.

29 iulie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi Bucurestii vechi

sursa-Cartierul Uranus

Pe 15 iunie, se obişnuieşte ca anul şcolar să se încheie, prilej pentru noi de a vă prezenta, în premieră aici, imaginea generală a Şcolii nr. 122, privită îndeaproape, din str. Antim, pe unde se făcea intrarea profesorilor.
Clădirea era una tipizată, uşor de recunoscut de toate generaţiile, din toată ţara. Vorbim la trecut de aceasta, deoarece a dispărut odată cu tot restul zonei învecinate ce stătea în calea bulevardului Victoria Socialismului, actualul bd. Unirii, fiind localizată aproape la jumătatea distanţei dintre Casa Republicii („Casa Poporului”) şi Piaţa Unirii.
Imaginea a fost realizată în 1981, evacuarea clădirii începând în vara anului 1982, imediat după încheierea anului şcolar.

Mulţumim domnului Nicolae Moldoveanu, fost locuitor în str. Artei nr. 7, pentru această fotografie publicată iniţial pe grupul foştilor elevi ai Şcolii nr. 122.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign