Premieră: Improfix – spectacol de improvizație

28 iulie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale

Sâmbătă, 8 august, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme la premiera spectacolului de improvizație al trupei IMPROFIX. Vino să vezi un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia ta! Pentru prima dată, Teatrul Arte dell’Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori, selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII”, își doresc să te întâlnească.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de impro din România.

Coach: Mihaela Sîrbu

Distribuție completă: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Adriana Irimescu, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu

Clape: Vlad Pasencu
Durată spectacol: 1h 30 min
Limită de vârstă: +14 ani
__
Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrare pe bază de bilet.
**Bilete disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete Creart. -> https://bit.ly/3hElZsA
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign