Informeaza-te despre ce inseamna sa devii un model videochat

13 august 2020 Andrei Slavuteanul A-mestecate
model video chat

Astazi vreau sa va vorbesc de o categorie speciala de oameni: cei care discuta cu dezinvoltura despre lucrurile care nu stiu ce inseamna sau trateaza cu superficialitate totul.

A evalua superficial oamenii, ocupatiile lor, modul lor de viata este gresit, fiindca uneori esenta face diferenta intre o alegere si alta.
Gresim avand impresia ca ne situam deasupra tuturor si ca detinem adevarul absolut si de aceea inainte de a pune la indoiala decizia semenilor nostri, ar trebui sa ne informam despre ce inseamna sa devii un model videochat.
Este bine sa stim totul despre lucrurile care ne inconjoara, sa ne adaptam tehnicii puse la dispozitie cu scopul de a ne usura munca.
Evident ca tii pasul cu vremurile in care traiesti si cu societatea cu efort, dar din moment ce ai ramas in urma, greu recuperezi.
Consider ca primul lucru pe care il facem, sa nu imbatranim si sa ne marginalizam siguri este schimbarea mentalitatii. Nu este greu sa te debarasezi de idei adanc inradacinate, care au fost semanate si dezvoltate in minte din familie. Abia cand ajungi sa faci lucruri pe care ai tai le condamnau in trecut, nu pentru ca erau condamnabile, ci pentru ca erau putin indraznete, realizezi ca prejudecatile te-au tinut pe loc din evolutia ta.
La noi, la tara, toate femeile aveau un principiu de viata: „Femeia trebuie sa fie cat mai naturala. De ce sa se machieze? O gospodina adevarata lucreaza in casa si in gradina si nu pierde timpul sa isi faca buzele sau sa isi dea cu rimel!”
Nu exista idee mai paguboasa ca asta! Machiajul ajuta pe oricine, in special un chip palid si obosit. Putina culoare pe buze, in obraji aduce un plus de frumusete femeii frumoase si indulceste trasaturile asprite de munca si de trecerea anilor.
Mai intai ma machiam pe furis, cand ma duceam la examene, la facultate, apoi la serviciu. Pana a venit ziua in care am spus: „Trebuie sa le infrunt mentalitatea paguboasa, poate vazandu-ma pe mine, vor invata si ele ceva din asta!”
Trebuie sa va spun ca in mare parte am reusit. Departe de mine gandul de a-mi revendica titlul de erou civilizator, dar ele, femeile din satul meu, de orice varsta, au inteles cat de mult ajuta putin machiaj si ca pot lucra si cu ruj pe buze si cu fard pe obraji.
Machiajul nu era un lucru condamnabil, dar exista o prejudecata care ii deprecia efectul: „Pai, cand esti casatorita, ai copii, casa, curte, gradina si animale, pentru cine sa te mai aranjezi?”
In primul rand, trebuie sa fii frumoasa pentru tine. Sa te privesti cu drag in oglinda si sa fii multumita. Iti datorezi acest lucru, mai ales ca nu iti ia mai mult de 15 minute sa te aranjezi putin, la care adaugi inca 15 seara, cand te demachiezi si aplici o crema.
In al doilea rand, te aranjezi pentru cei dragi. Sotul va fi fericit sa vada ca are si o sotie buna, dar si frumoasa, copiii vor fi incantati sa vada ca nu stai oricum pe acasa.
Nu in ultimul rand, trebuie sa arati bine pentru cei care te vad: pentru vecini, consateni.
Am cercetat pe cont propriu sa aflu de unde venea aceasta respingere a produselor de infrumusetare, despre care se vorbea in termeni condamnabili: „sunt vopsele daunatoare, rujul este facut din placenta, draga!”
Adevarul era dureros. De fapt, bietele femei nu aveau bani sa isi cumpere cosmetice si atunci la anatemizau.
La tara, femeile casnice depindeau de veniturile sotilor lor si nu isi permiteau sa le ceara bani pentru ruj, rimel, oja si fard.
In fata tuturor tinerelor stau doua alegeri: sa fie independente si sa aiba banul lor, obtinut prin munca sau sa depinda de salariul sotului si de banii pe care acesta ii da.
Este cumplit sa ceri bani de ciorapi, bani pentru lucrurile indispensabile unei femei si sa cheltuiesti cu retinere, cand vine vorba de garderoba ta sau de produsele cosmetice!
O alta mentalitate paguboasa o reprezinta sacrificarea pentru copii, pana la anularea tuturor dorintelor de femeie.
Repet: copiii vor sa se mandreasca si sa arate tuturor ce mama frumoasa au!
Cam asa stau lucrurile si cu ocupatiile fata de care manifestam retinere, comentam. O femeie independenta este salvata, fiindca va avea forta sa paraseasca o relatie toxica inainte de a devenit victima.
Sa accepti injosiri, violente fizice si verbale de dragul banilor inseamna sa iti otravesti putin cate putin sufletul si sa te condamni la moarte lenta.
Este de preferat sa maturi pe strada, sa te trezesti la ora 5 si sa te culci la ora 23, dar sa ai liniste!
Dar se poate si mai bine de-atat. Poti lucra intr-o camera perfect curata, inconjurata de o echipa de profesionisti care au grija ca tu sa fii frumoasa. Lucrezi in liniste, la caldura iarna si la umbra si racoare vara si iei un salariu de la 20 000 de dolari in sus.
Iubesti cosmeticele? Poti avea un magazin intreg care sa fie al tau si doua-trei vanzatoare angajate. Daca nu vrei sa te lansezi in afaceri, poti avea dupa cateva luni de serviciu o colectie impresionanta de rujuri, de farduri si tusuri pentru ochi, dar nu te sfatuiesc sa le cumperi in cantitati industriale, fiindca se invechesc.
Mergi mai departe si cumpara-ti un apartament, mobileaza-l dupa ultima moda, apoi ia si masina! Nu uita de studii ca sunt esentiale pentru viitor! Acum cred ca ai inteles ce inseamna cu adevarat sa fii model videochat!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign