„Atenţie, urmează staţia Drumul Taberei!”. Prima zi pe magistrala M5, după nouă ani de așteptare

16 septembrie 2020 Andrei Slavuteanul Actualitate

„Atenţie, urmează staţia Drumul Taberei!”, este mesajul care va răsuna din 15 septembrie 2020, după 9 ani de așteptare! Când nimeni nu mai credea că vom avea o nouă linie de metrou, magistrala M5 de metrou este gata să-i preia pe bucureșteni.

Noua linie de metrou din Drumul Taberei a fost inaugurată de către președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban. Magistrala de metrou M5 este o ”mare realizare” şi risca să devină “o legendă a amânărilor”, a declarat șeful statului astăzi.

Ce spun bucureștenii despre mult așteptata linie de metrou

Oamenii au putut să circule cu metroul după ora 14, iar pe tot parcursul zilei de 15 septembrie călătorii au avut acces gratuit, fără cartelă de metrou.

În timp ce pentru unii inaugurarea a fost o normalitate, iar pentru alții o așteptare, unora nu le venea să creadă. Ba mai mult, credeau că e o glumă.

Încă din campania liberalului Bogdan Olteanu, Drumul Taberei se afla în obiectivele politice. Încă de atunci a fost abandonat și pistonat an după an. Ca locuitor în zonă, acest bine-meritat cadou cum a fost prezentat de autorități a venit mult prea târziu. Dar totuși mai bine și mai târziu”, spune Dumitru, un locuitor din zonă.

Continuarea aici.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign