Club online de Desen: Creativitate, inspiraţie, relaxare

11 septembrie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
club-online-de-desen-760x500

Înscrie-te la Clubul online de Desen: Creativitate, inspirație, relaxare organizat din 16 septembrie, în seri de miercuri, de Fundația Calea Victoriei.

Te distrezi, te relaxezi, dar îți și dezvolți memoria vizuală și coordonarea mână-ochi. Îți sporești puterea de concentrare, atenţia la detalii şi a spiritului de observaţie. Alături de Teodora Vărzaru, sculptor și profesor de desen cu peste 10 ani de experiență, ai toate șansele să-ți cultivi sau să-ți descoperi talentul.

Desenul e o minunată metodă de relaxare, pentru că te îndepărtează de stresul cotidian şi îţi dezvolta imaginatia. La clubul de desen studiezi şi experimentezi tehnici diferite ale artei grafice.

La fiecare şedinţă, faci câte un desen inspirat din fotografii proiectate sau personale, în funcţie de tema zilei.

Uite câteva exemple:

Fiecare întâlnire durează două ore şi are loc pe platforma Zoom. La curs ai nevoie de un bloc de desen, diferite creioane, de la H la B, cărbune, creioane albe, pasteluri, creioane aquarelabile, tuş, fine liners. Nu toate sunt obligatorii, dar cu cât ai mai multe materiale, cu atât experienţa practică va fi mai plăcută.

Mai ai nevoie de o sursă bună de lumină în cameră, ca să-i poţi arăta desenul tău lectorului şi să primeşti feedback.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare miercuri, de la 19.00 – 21.00. Taxa de participare pentru un modul de 4 întâlniri este de 300 de lei și o poți plăti pe site, aici. Îţi vei putea prelungi abonamentul la club după fiecare 4 întâlniri, dacă vei dori.

Dacă ai și alte întrebări, lasă un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign