Producator cutii termoizolante te scuteste de cumparat baxuri de borcane si sute de capace

03 octombrie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi Actualitate
capace de borcane

Cea mai mare provocare pentru gospodinele care au facut zacusca de vinete sau de ghebe si pasta de coarne sau gemul de mere si gutui o reprezinta punerea bunatatilor in borcan si fixarea capacului potrivit.
Credeti-ma ca trec in fiecare vara si in fiecare toamna prin aceasta experienta amara! Cumpar borcanele cu capac cu tot, vanzatoarea mi le incearca, dar cand pun produsele fierbinti in ele si doresc sa inchid perfect capacul, acesta nu se mai potriveste la borcan.
Gemul scazut bine rezista, dar cand capacul nu se insurubeaza corect, risti sa il scapi plin si sa il spargi sau sa se rastoarne si sa iti curga gemul sau zacusca peste tot.
In loc sa cumperi degeaba baxuri intregi de borcane, sa iti faci merele si perele gem, mai bine cauti producator cutii termoizolante de dimensiunile dorite, prevazute cu capac si depozitezi preparatele pentru iarna in ele.
Un astfel de ambalaj ocupa mai putin loc decat 20 de borcane si poate fi asezat oriunde, chiar si pe jos, fiindca peretii compacti si capacul au capacitatea sa tina praful, insectele si microbii departe.
Am vazut in depozitele alimentare cum in aceste cutii se pun muraturile ca zeama lor sa nu se piarda si din ele, castravetii sau pepenii de muraturi, perele si prunele murate sunt luate cu un spumar, o strecuratoare ori cu un polonic, fiindca de multe ori cumparatorii doresc sa le cumpere cu zeama cu tot.
Este mult mai igienica si mai usor de transportat o astfel de cutie decat o putina din lemn care miroase de la o posta a muraturi, fiindca zeama lor intra adanc in scandura din care este facuta.
O cutie din plastic prevazuta cu capac nu va curge niciodata, dar o putina din lemn va imprastia zeama si mirosul in jurul ei.
Imaginati-va cat de frumos se vad muraturile asortate intr-un ambalaj elegant si ce diferenta este intre putina aproape innegrita de vreme!
O cutie din plastic termoizolanta are capacitatea de a mentine muraturile bune si cand temperaturile vor fi ridicate, dar si cand lichidele din jur vor fi toate inghetate.
Daca o putina ocupa mult spatiu goala fiind, cutia din plastic este usoara si poate fi manipulata de o singura persoana.
Acum este timpul sa comandati aceste ambalaje sigure pentru muraturi, pentru gemuri si pentru bulionul de rosii sau zarzavatul pentru ciorbe.
In trecut, imi amintesc cum mama si bunica puneau bulionul de rosii si magiunul de prune in imense borcane de sticla. La vremea aceea nu se gaseau atat de multe lucruri de cumparat, tocmai de aceea gospodinele se bazau pe ceea ce aveau in borcane.
Toate proviziile se faceau cu efort si orice pierdere de alimente era semnificativa.
Dar inevitabilul s-a produs. Intr-o iarna s-au spart ambele borcane si cel cu bulion de rosii si cel de magiun.
Mama s-a suparat de ciuda, fiindca facea rost cu dificultate de rosii, iar prunele se faceau din 2 in 2 ani. Acum, gospodinele au de partea lor unul dintre cei mai buni producatori de ambalaje din plastic, care se gandeste la absolut toate aspectele ca produsele sa fie securizate.
In prezent, pune bulionul de rosii intr-o cutie termoizolanta din plastic, iar aceasta il pastreaza de parca atunci ar fi facut si la cateva luni dupa ambalare. Recipientul nu se sparge si asigura continutului temperatura optima de care are nevoie.
La fermele mari, in aceste cutii se poate pune si laptele dulce sau iaurtul, fiindca sunt prevazute cu capac si sunt mult mai stabile decat galetile care se pot varsa.
Fructele pentru gem sunt de regula foarte coapte si zemoase. Gospodinele pricepute le aleg asa pentru a le pregati cat mai natural si pentru evitarea excesului de zahar.
Imi aduc aminte modul in care triam fructele. Intotdeauna cele dulci si zemoase, usor crapate mergeau la gem, iar cele perfecte la dulceata, in timp ce fructele terciuite erau transformate in alcool la vremea potrivita.
Si fructele alese pentru gem se pastreaza excelent in aceste cutii termoizolante din plastic, fiindca din ele nu curge zeama si sunt mentinute la temperatura potrivita, sa nu se strice.
Multe se pot face cu aceste ambalaje, mai ales ca pot fi spalate cu apa din belsug si detergent dupa fiecare utilizare, de aceea nu ezitati sa le comandati!
Sunteti fermieri? Asigurati-va ca lactatele, fructele si legumele perisabile vor fi puse intr-un loc sigur si ca daca vor ramane cateva minute sau ore in soare nu se va intampla nimic, numai sa nu fie uitate toata ziua acolo!
Cutiile izolante cu piure de fructe, cu smantana sau calupul de unt pot fi puse in camere frigorifice (cele mai mici) si in pivnite sau la umbra, in cazul in care trebuie sa fie transportate catre un spatiu de depozitare, cele de dimensiuni mari.
Simultan cu aceste ambalaje foarte utile, puteti comanda si ladite pentru fructe si legume, fiindca acest producator este atent la urmatoarele detalii:
-rezistenta plasticului
-diversificarea ambalajelor in functie de particularitatile produselor depozitate in ele. Unele au peretii perforati ca legumele respective sa respire, altii peretii compacti ca zeama fructelor sa nu se piarda.
-manipularea usoara, care este posibila fiindca ambalajele usoare sunt prevazute cu manere, iar cele mari si grele cu sine sau rotile.
-personalizarea acestora la cererea cumparatorului.
La aceste atuuri se adauga seriozitatea cu care este tratata fiecare comanda in parte si livrarea prompta a ambalajelor la adresa indicata. Acest producator este gata in orice moment sa fabrice ambalaje conform proiectelor sau descrierii cumparatorilor ca toata lumea sa fie multumita.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign