Solutii ingeniose si economice cu constructii prefabricate

01 octombrie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi Actualitate
constructii prefabricate

In viata, cei care ies mereu catigati sunt oamenii care gasesc solutii in optiunile pragmatice de a rezolva problemele. A detine o locuinta poate deveni un vis destul de costisitor, mai ales pentru tinerii pana in 30 de ani. Insa, cu putina imaginatie, vointa si resurse de incredere pot obtine acest lucru foarte usor. In Europa, tot mai multi dezvoltatori imobiliari folosec constructii prefabricate pentru case, birouri sau showroom-uri, deoarece reprezinta varianta mai economica de a construi. Desi aceste constructii prefabricate sunt deseori din metal sau lemn, se dovedesca fi chiar mai rezistente la un cutremur decat constructiile din beton si caramida.

Multitudinea de optiuni de constructie de pe piata nu va usureaza atunci cand vine vorba de a face alegerea potrivita pentru familia dvs. Diferitele modele de case fabricate par sa devina din ce in ce mai populare pe piata imobiliara. O casa prefabricata este construita in afara amplasamentului, sub forma de casa mobila, panouri sau, dupa cum se va discuta mai jos, module. In cercetarea dvs. pentru a va gasi viitoarea casa, cel mai probabil ai auzit de case modulare, dar ce anume sunt acestea?

Casele modulare nu sunt construite pe locul viitoarei tale case. Acestea sunt adesea sustinute ca sunt moderne, eficiente din punct de vedere energetic si economice, deoarece sunt construite in cateva luni intr-o fabrica. De fapt, o casa modulara este fabricata bucata cu bucata, gata sa fie locuita, cu un sistem electric complet si finisat, pereti vopsiti in culorile alese si ferestre instalate, si livrata la locul dorit pentru asamblare.

Care sunt avantajele principale ale acestor constructii prefabricate?

Fiabilitate

Proiectarea si constructia cladirii modulare, performanta materialelor utilizate si stapanirea tehnicilor garanteaza o rezistenta exceptionala si o durata de viata foarte lunga. 

Pret

Cu o constructie prefabricata, economisiti intre 20 si 50% din costul unei constructii traditionale. Pe pietele cu cicluri tot mai scurte, flexibilitatea financiara este un atu major al constructiei modulare. Diferite posibilitati de finantare va sunt disponibile pentru a optimiza costurile (vanzare, inchiriere, cumparare).

Termenele limita

Resursele tehnice si umane specifice proiectului dvs. sunt implementate rapid. Un singur punct de contact asigura interfata cu celelalte departamente ale companiei si se ocupa de gestionarea proiectului de la conceptia sa pana la implementarea acestuia. Constructia cladirii dvs. modulare poate fi astfel finalizata in 4 pana la 8 saptamani.

Flexibilitate

In functie de evolutia afacerii dvs., cladirea dvs. poate fi extinsa rapid, demontata, mutata. La fel de usor pe cat au fost instalate, spatiile dvs. pot fi redistribuite. Vor trai in ritmul afacerii tale. Pot fi luate in considerare solutii de transport de toate tipurile, inclusiv in cazul constrangerilor de accesibilitate, deasupra unui elicopter tehnic modular de cabina.

Usurinta de a transporta o constructie prefabricata

Unele cladiri prefabricate sunt special concepute pentru export. Acestea sunt livrate ambalate, podeaua si cadrul acoperisului fiind stivuite. Toate componentele constructiilor modulare, panourilor, peretilor despartitori, cadrelor usilor, echipamentelor electrice, pardoselilor, izolatiei, aerului conditionat etc., sunt introduse in kit in pachetul dintre cele 2 cadre. 3 sau 4 module ambalate in acest mod pot fi stivuite unele peste altele pentru a face un singur pachet general care este usor de transportat. Odata ajunsi la fata locului, acestea sunt despachetate si asamblate de dvs. numai daca doriti, cu instructiuni de asamblare sau cu ajutorul unui tehnician cabine-containere.ro la cerere.

O casa cu cadru metalic este alcatuita din coloane verticale si placi orizontale. Aceste elemente prefabricate din atelier trebuie montate numai la fata locului. Acesta este motivul pentru care constructia din otel functioneaza in cateva zile. Pentru placarea cadrului metalic, sunt posibile doua optiuni: fie finisajul clasic al fatadei, fie aspectul industrial. In acest din urma caz, se utilizeaza panouri sandwich din otel sau beton cu miez izolator. In constructia metalica exista si mai multe variante, ideale pentru marirea unei case. De exemplu, este posibil sa faceti o copie de rezerva a unei unitati la cheie intr-o casa existenta sau sa o stivati.

De asemenea, cei care sunt foarte constienti cu mediul inconjurator trebuie sa stie ca, achiztionand o casa prefabricata din lemn, nu numai ca economisiti energie, dar aveti si o influenta pozitiva asupra echilibrului energetic. Datorita utilizarii lemnului ca materie prima naturala, emisiile de CO2 sunt reduse. Ca efect secundar, locuiti intr-o casa sanatoasa si durabila. 

Durata de viata a unei case prefabricate este estimata la 100 de ani si este la fel de buna ca o casa cu o metoda de constructie conventionala. Casele prefabricate moderne sunt supuse in mod repetat controlului calitatii in timpul fabricatiei si asamblarii. In consecinta, acestea sunt destinate unei durate de viata de peste 100 de ani, in mod natural in conditii normale de executare a lucrarilor, intretinere si intretinere.

Intre timp, zgomotul a devenit un factor de stres in lumea noastra tumultuoasa si poate declansa multe boli. Desi legislatia nu impune nicio izolare fonica pentru casele unifamiliale, producatorii de case prefabricate ofera masuri specifice de izolare fonica.

Cei interesati intr-o asemenea investitie pot accesa site-ul cabine-containere.ro, pentru a obtine detalii referitoare la pret si dimensiuni.

De asemenea, gama lor de cosntructii de tip container cuprinde: 

-Containere de birou;

-Containere depozitare;

-Containere wc/dus;

-Containere de paza;

-Containere santier;

-Containere dormitor;

-Containere bucatarie;

-Containere spalatorie;

-Containere vestiar;

-Containere case;

-Ansamblu de containere;

-Containere spatii de vanzare;

-Containere fast-food;

-Containere parcari auto;

-Containere patiserie;

-Containere fibrociment;

-Containere statie GPL;

-Containere bar.

Pentru a beneficia de o locuinta stabila si rezistenta la un pret bun, cabine-containere.ro isi asteapta clientii dornici de noi colaborari!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign