LAST MINUTE – 15% Reducere la cursurile lunii noiembrie: leadership, psihologie, istoria artei și scriere creativă

04 noiembrie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
cursuri online

Tu ce faci diseară? Cum te relaxezi, ce planuri îți faci, cum rămâi la curent cu noutățile care contează cu adevărat pentru tine? Și, mai ales, cum faci să cunoști în continuare oameni noi și să socializezi și altundeva decât la muncă?

Cursuri online de desen, stil vestimentar, tradiții mistice, branding, cultură japoneză sau bune maniere – te așteaptă toate în cel mai generos coș cu bunătăți culturale, pe site-ul Fundației Calea Victoriei.

Nu mai sta pe gânduri, cumpără ce-ți place din programul lunii noiembrie și profită de oferta last minute: 15% Reducere la orice curs din programul acestei luni. Reducerea e valabilă în perioada 4-11 noiembrie.

Cursurile online pe care ți le-am pregătit sunt aici. Scrie-ne pe contact@victoriei.ro, dacă vrei să ne sfătuim ce alegi.

* Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă achitate în perioada 4-11 noiembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

** Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign