O firma de servicii funerare din sectorul 4 explica inmormantarea in perioada Craciunului

26 noiembrie 2020 Andrei Slavuteanul Altcevale

In lumea aceasta totul este trecator, in care nimeni nu ne poate garanta nimic si pe parcursul careia ne vom confrunta cu tot felul de situatii dificile. Unul din cele mai dificile momente cu care ne putem confrunta in aceasta viata este acela in care trebuie sa ne luam ramas bun de la cei dragi noua. Cu toate ca funeraliile reprezinta comemorarea vietii care a luat sfarsit, ele sunt intotdeauna insotite de o durere si o tristete sfasietoare pentru cei apropiati defunctului. Iar in aceste momente, cand familia este coplesita de durerea pierderii unui membru drag, apare si nevoie de a apela la ajutorul unei companii de servicii funerare care sa preia intreaga responsabilitate a organizarii funeraliilor. Acest lucru contribuie atat la economisirea banilor si a timpului, cat si la eliminarea stresului implicat in organizarea funeraliilor. 

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi nu este o experienta placuta, dar este o parte a vietii noastre… pe care pana la urma cu totii trebuie sa o acceptam. Organizarea intregului proces de incinerare sau inhumare este o sarcina dificila pentru majoritatea din noi, mai ales daca nu suntem familiarizati cu toti pasii care ar trebui indepliniti in acest sens, si nici nu mai punem la socoteala ritualurile si traditiile care difera de la o zona la alta.

Astfel ca, apelarea la o firma de servicii funerare devine o solutie din ce in ce mai apreciata. ANIMA este o companie ce ofera servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti (Aparatorii Patriei, Berceni, Timpuri Noi, Unirii, Vitan, Titan, Dimitrie Leonida, Baneasa, Dorobanti, Colentina etc.), dar si in Ilfov si zonele limitrofe, vezi aici raza de acoperire pentru sectorul 4.

Anima intelege durerea si tristetea care insotesc acest eveniment, astfel ca vine in sprijinul familiei defunctului oferind atat servicii complete de top, cat si tot sprijinul si suportul necesar pentru a reduce si a suporta mai usor povara pierderii unei persoane dragi. Anima organizeaza intreg procesul de incinerare sau inhumare in conformitate cu traditiile si religia defunctului, dar si cu cerintele legale si normele morale si etice. Mai mult decat atat, in functie de pachetul ales (ce poate fi unul care include fie serviciile care sa indeplineasca strictul necesar al unei inmormantari, fie unul care include servicii complete de la constatarea decesului si eliberarea actului constatator de deces de la medic, pana la pregatirea parastasului si a articolelor funerare necesare.

Desi perioada Craciunului ar trebui sa fie una vesela pentru toata lumea, nu este chiar asa.  Asa ca este important sa stim care sunt regulile pe care trebuie sa le respectam atunci cand o inmormantare are loc in Postul Craciunului sau chiar de Craciun.

Ei bine, Postul Craciunului incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 25 decembrie, astfel ca mancarea servita trebuie sa fie de post, iar preparatele dulci trebuie evitate. Daca ziua inmormantarii va coincide cu prima zi de Craciun, multi preoti te vor indemna sa organizezi un priveghi de 4 zile, deoarece un zilele sarbatorilor mari este de preferat sa se evite tristetea. De asemenea, familia indurerata poate sarbatori Craciunul, insa cu cateva reguli, si anume: fara muzica, dans sau bautura. Bradul poate fi impodobit iar cei mai mici se pot bucura in liniste de sarbatoarea Craciunului.

Inmormantarea este un eveniment la sfarsitul caruia trebuie sa ne luam la revedere de la cei dragi pentru totdeauna! Asigura-te ca alegi o companie care sa iti ofere tot sprijinul si suportul necesar in aceste momente dificile. Mai mult decat atat, alege o companie care iti ofere si consultanta de specialitate si sa te directioneze catre cele mai eficiente si bune solutii.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign