Pace în familie – Comunicare şi relaţii armonioase cu cei dragi

27 noiembrie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
comunicarea armonie familie

Cum rezolvăm conflictele care apar în familie de sărbători şi în vacanţe? Fundația Calea Victoriei organizează, din 4 decembrie, un curs care să te ajute să te bucuri pe deplin de momentele petrecute împreună cu cei dragi. Pace în familie – Comunicare şi relaţii armonioase cu cei dragi este un curs online interactiv, susținut de Dana Tudose-Tianu, mediator și expert în comunicare.  

Cursul a fost special creat pentru a ajuta cât mai multe persoane să înţeleagă dinamica conflictelor de familie şi felul în care acestea escaladează în timpul sărbătorilor şi vacanţelor. Vei învăţa de la lectorul Dana Tudose-Tianu tehnici pentru detensionarea comunicării conflictuale.

Vei învăţa şi regulile unor conversaţii constructive şi modalitatea de a pune întrebări deschise, fără a mai face acuzaţii.

Temele întâlnirilor sunt:

1. Dinamica conflictelor din familie – de la certuri zilnice, la cei patru „călăreţi” (the four horsemen) care pot pune capăt relaţiilor (conform teoriei relaţiilor a lui John Gottman). Tipuri de conflicte nerezolvate care apar şi se adâncesc în timpul sărbătorilor.

2. Cum restabilim armonia şi echilibrul într-un cuplu a cărui comunicare a fost afectată de membri ai familiei extinse. Re-imaginarea viitorului. Responsabilitatea cuplului pentru propria sa stare de bine. Cum creăm amintiri şi momente pozitive pentru cei dragi în situaţii de tensiune. Tehnici de conversaţie: Practică şi Role Play.

Cursul începe în 4 decembrie și are două ședințe, în seri de vineri, de la 19.00. Poți plăti online taxa de participare – 150 de lei – direct de pe pagina cursului. Mai mult, poți face cursul cadou, dacă știi pe cineva care are nevoie de mai multă claritate în gestionarea relațiilor de familie.

Cu o zi înainte de data începerii, toate persoanele înscrise primesc pe mail un link unde pot urmări cursul. Dacă ai întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign