Sărbătorim împreună 13 ani de cursuri la Fundația Calea Victoriei!

02 noiembrie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
cursuri online

Fundația Calea Victoriei sărbătorește 13 ani de existență împreună cu voi! În 13 ani de zile, echipa Fundației a ajuns să însemne mai mult decât lectori și angajați, din echipa Fundației faceți parte și voi, cursanții pasionați de arte și subiecte inteligente.

Alături de voi am crescut, am gândit programul de cursuri an după an și am „inventat” ateliere pe noi teme, în funcție de interesele și dorințele voastre.

Vrem să continuam în aceeași formulă: împreună!

Sărbătorim 13 ani de FCV cu o provocare: între 1 și 15 noiembrie spune-ne într-un scurt video postat pe contul tău de Facebook care este cursul tău preferat la Fundația Calea Victoriei și de ce. Credem în comunitatea FCV, în feedback-ul primit de la voi și mai ales în recomandările pe care numai voi le puteți da.

Și pentru că nu există sărbătoare fără dar, fiecare cursant FCV care ni se alătură printr-un astfel de video primește un cod de reducere de 25% la toate cursurile noastre timp de 13 luni.

Iată câteva lucruri simple pe care să le urmărești în video-ul făcut de tine:

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign