Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de foc

04 decembrie 2020 Bucurestii Vechi Si Noi Actualitate, Noutati Editoriale

            Când citești „Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de foc” cu siguranță nu te gândești la o mâncare bună, la o băutură care să-ți încânte simțurile și să te binedispună atunci când o împarți cu pritetenii, cu familia, cu oamenii dragi.

În vremurile-n care ai parte de toate astea cu greu te mai gândești și la altceva, iar dac-o faci, este doar trecător. Îți trăiești viața într-o rutină zilnică și îți este bine.

Așa au făcut și ei, ultimii oameni de pe Pământ. Dar lucrurile sunt schimbătoare. Atât de schimbătoare încât civilizația umană este  nevoită să ducă o luptă continuă pentru supraviețuire, fiindcă pământul care până mai ieri le era „casă” a început să se scufunde sub picioarele lor.

Acțiunea romanului se petrece într-un timp imaginar cu speranța că nu se va transpune niciodată în realitate și unde sufletele umane trăiesc clipe primejdioase, atât din pricina naturii dezlănțuite, care aruncă sub apele învolburate ale mării infinite și ultimile petece de pământ, cât și a lanțului de vulcani activi ce le îngrădește existența și le otrăvește aerul ce încă-i mai ține pe picioare.

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, în peisaj mai apar și semenii lor pentru care puterea absolută este unicul trofeul suprem în viață.

Supraviețuirea unei civilizații – o ficțiune plină de acțiuni alerte

            „Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de foc” de Liviu C Tudose este o ficțiune plină de acțiuni alerte care nu te lasă să te plictisești, de dialoguri spumoase ce dau naștere unor întâmplări de multe ori hazli, cu multe personaje ce încearcă să supraviețuiască oferind trăiri profunde, iar singurii lor aliați în tot acest joc primejdios sunt familia, prietenii adevărați, iubirile de tot felul și speranța că într-o zi vor reuși!  

Lecția de viață este una singură: să nu ne mulțumim nicicând cu puțin, chiar dacă cei resemnați de lângă noi ne îndeamnă la asta. Să fim atât de încăpățânați până când vom ajunge acolo unde ne dorim cu adevărat ca visul nostru poate să devină în cel mai scurt timp o realitate.   

O poveste minunată pe care o recomand tuturor categoriilor de vârstă, dar mai ales celor care încă trec rătăciți prin viață, care încă nu au curajul să viseze și să lupte cu încăpățânare pentru tot ce-și doresc.

Vă invit să descoperiți magia cuvintelor și condeiul care le dă viață:,

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign