Atelier online – Cum să începi o afacere creativă?

19 ianuarie 2021 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale

Care sunt primii pași pe care trebuie să-i faci când începi o afacere creativă?

Fundația Calea Victoriei organizează din 28 ianuarie un atelier online practic de business şi marketing care îţi va oferi toate instrumentele de care ai nevoie ca să începi proiectul visat.

Atelierul online – Cum să începi o afacere creativă? se adresează celor care au o idee de afacere şi vor să înveţe cum să folosească instrumentele online pentru a o transforma în realitate.

Atelierul are 5 întâlniri live, interactive, cu frecvență săptămânală, în seri de joi, de la 19.00 la 21.00. Taxa de participare este de 375 de lei și o poți plăti online, direct de pe pagina cursului, sau prin transfer bancar. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde urmărești cursul. Dacă ai mai multe întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

La fiecare întâlnire vei face exerciții practice, așa că la final vei avea o înţelegere de ansamblu şi vei putea urma nişte paşi clari pentru a începe cu dreptul aventura de a fi antreprenor.

Înveţi să-ţi defineşti publicul ţintă, îţi construieşti un mesaj potrivit şi o identitate vizuală. Afli cum să găseşti şi să menţii legătura cu furnizorii necesari produsului pe care vrei să-l vinzi şi cum să-ţi construieşti o reţea de distribuţie.

Următorul pas este să-ţi faci propriul magazin online. Aici vei afla care sunt metodele de plată online pe care le poţi folosi şi cum să le accesezi. Mai departe, Andreea Mironiuc, ilustrator şi lector, îţi dezvăluie cum te poţi promova eficient prin social media, newslettere şi alte instrumente de comunicare.

Cele cinci teme ale atelierului online „Cum să începi o afacere creativă?” sunt:

1. Misiune, Viziune, Valori.

2. Dezvoltarea unui Produs

3. Crearea unui Magazin Online

4. Promovare – Partea I

5. Promovare – Partea a II-a

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2021 . Designed by: Livedesign