Bucurestii Vechi si Noi

Cel mai mare parc de afaceri din țară se va ridica peste stația de metrou Pipera

07 august 2014 Bucurestii Vechi Si Noi A-mestecate

Globalworth Real Estate, companie controlată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a anunţat că vrea să construiască pe terenul cumpărat recent de la Farmexim unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din România, care va îngloba staţia de metrou Pipera, scrie Capital.

Proiectul Globalworth Campus este prevăzut cu o suprafaţă de 105.000 mp, împărţită în trei turnuri de birouri şi în spaţii comerciale. În plus complexul va dispune de 1.500 de locuri de parcare. În prezent, cel mai mare parc de afaceri din România este Iride Business Park, aflat tot în apropierea staţiei de metrou Pipera. Acesta are o suprafaţă închiriabilă de 92.855 mp şi este în portofoliul austriecilor de la Immofinanz, cel mai mare proprietar de spaţii de birouri din ţară, cu un total de 206.347 mp, arată Capital.

Noul complex va fi dezvoltat de Globalworth pe un lot cu o suprafaţă de circa 30.000 mp cumpărat luna trecută, pentru 14,3 mil. euro .  Terenul este delimitat de Blvd-ul Dimitrie Pompeiu şi strada George Constantinescu.

sursa-http://www.b365.ro/cel-mai-mare-parc-de-afaceri-din-ara-se-va-ridica-peste-sta-ia-de-metrou-pipera_212911.html

Parc de afaceri, ridicat deasupra statiei Pipera de metrou. Foto CApital

Parc de afaceri, ridicat deasupra stației Pipera de metrou. Foto CApital

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign