Bucurestii Vechi si Noi

Elevii de la Jean Monnet susțin un spectacol caritabil pentru un coleg bolnav

28 februarie 2018 Bucurestii Vechi Si Noi Evenimente

Din dorința de a strânge bani pentru un coleg bolnav și de a informa cât mai multe persoane despre cazul lui, elevii liceului Jean Monnet vor susține un spectacol de teatru, găzduit de Teatrul Nottara. Astfel, trupa de teatru ”Comedianții” a liceului, sub îndrumarea actorilor Crenguța Hariton și Valentin Corneanu, vor pune în scenă piesa “Ce înseamnă să fii onest” de Oscar Wilde, iar accesul spectatorilor se va face pe bază de donații, recomandările minime fiind de 20 de lei pentru copii și 40 de lei pentru adulți. Locurile pot fi obținute de la agenția de bilete a Teatrului Nottara din Bd. Magheru 20.

Evenimentul va avea loc în data de 7 martie, de la ora 19:00, la sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

Elevul pentru care se strâng fondurile și numește Gheorghe Coroi și este elev în clasa a XI-a la Liceul Jean Monnet. Originar din Republica Moldova, Gheorghe a castigat o bursă de studii din partea statului român. În luna decembrie a anului trecut, a fost diagnosticat cu limfosarcom gastric cu adenopatii perigastrice, cu invazie in mezocolonul și colonul transvers. I-a fost făcută gastrectomie totală de urgență și alte intervenții postoperatorii. Acum, Gheorghe se află în Turcia pentru chimioterapie. A finalizat prima cură de citostatice, care a costat aproximativ 28000 de euro, sumă achitată cu ajutorul sponsorilor de până acum. El mai are însă nevoie de încă 5 cure, fiecare în valoare de aproximativ 18000 de euro, fără a lua în calcul posibilele complicații și necesitatea unor noi intervenții chirurgicale.

Pe lângă participarea la spectacolul caritabil, persoanele care doresc să îl ajute pe Gheorghe pot face  donații în contul deschis de Fundația VolunDar, care  îl sprijină pe Gheorghe în colectarea fondurilor necesare pentru tratament.

Datele pentru donații sunt:

Numele: Asociația VolunDar

Cont IBAN RO05 RZBR 0000 0600 1806 5098, deschis la Raiffeisen Bank

Mai multe detalii despre cazul lui Gheorghe sunt disponibile la adresa:

http://www.volundar.ro/zambete/pentru-gheorghe.

 

[addtoany]
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2019 . Designed by: Livedesign