Atelier de Actorie Online

31 martie 2020 Andrei Slavuteanul Semnalari Culturale
atelier de actorie online

Păstrează-ți pofta de joacă și socializare! Vino la Atelierul de Actorie organizat online de Fundația Calea Victoriei din 9 aprilie și bucură-te de 5 seri vesele și relaxante, în confortul casei tale.

Antrenamentul prin jocul de rol îţi dă şansa de a reacţiona şi comunica mult mai bine. Poţi experimenta viaţa din perspective noi şi provocatoare, în timp ce te afli sub protecţia convenţiei teatrale, a jocului de rol şi a tipologiei de personaj.

Lucrezi la expresivitatea ta corporală, la dicţie, intonaţii, frazare cu sens şi mai ales la exprimarea emoţiilor. Exerciţiile şi situaţiile pe care le vei experimenta la atelierul de actorie îţi dau posibilitatea să îţi lucrezi inteligenţa emoţională şi inteligenţa corporală, ca să te faci înţeles mai clar de prieteni, colegi, familie.

Atelier online de actorie, cu actrița și psihologul Karina Nagy

🔜 https://bit.ly/2Jgt1V9🎭 De ziua Teatrului, îi spunem la mulți ani și îi mulțumim pentru numeroasele beneficii pe care le aduce atât spectatorilor, cât și celor care lucrează în domeniu.🙂 La cursul online de actorie, din 9 aprilie, Ana Maria Karina Nagy se folosește de funcția terapeutică a teatrului și ne învață cum să ne jucăm din nou.Dar o lăsăm pe ea să îți spună mai multe în simpaticul video de mai jos.

Publicată de Fundatia Calea Victoriei pe Joi, 26 martie 2020

Vom începe fiecare întâlnire cu o parte de antrenament: vocal, verbal, paraverbal, nonverbal şi o parte de măiestrie actoricească prin joc de rol. Vom lucra la acest atelier pe texte individuale, pe care le vom prezenta la ultima şedinţă, într-un mic spectacol, în faţa prietenilor şi a celorlalţi participanţi la curs. Da, va fi interactiv, da, va fi online.

1. Cunoaşte-te pe tine însuţi: joc de rol. Situaţii controversate. Primul pas spre înţelegerea subtilităţilor unui personaj şi a relaţiilor scenice. Ascultarea de sine.

2. Relaţia dintre personaje şi conflictele interioare. Cum se construiesc şi cum se sabotează. Cum ieşim onorabil din situaţii complicate. Antrenarea flexibilităţii.

3. Variante de rezolvare a conflictelor interioare şi interrelaţionale. Greutatea lui Nu şi greutatea lui Da. Exerciţiu practic de asumare.

4. Bucuria de viaţă şi comunicarea echilibrată cu partenerul. Antrenarea disponibilităţii de a ne simţi „noi”. Calea de la firescul cotidian la trăirea cathartică.

5. Să înceapă spectacolul! Cursanţii-actori sunt invitaţi să-şi susţină rolul în faţa publicului (fiecare participant poate invita doi sau trei prieteni).

Atelierul începe din 9 aprilie, ora 19.00, și are loc săptămânal, în seri de joi. Ca să participi, înscrie-te pe contact@victoriei.ro și plătește taxa de curs. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde poți urmări atelierul.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Bucurestii Vechi si Noi
Bucurestii Vechi si Noi © 2020 . Designed by: Livedesign